HverdagsAI – AI kurser og sparring

1-1 træning altid inkluderet

Fokus på effektiv indlæring​

Max 9 deltagere pr. hold

100% tilfredshedsgaranti

Slide
1-1 træning er altid inkluderet
Slide
Læring tilpasses dit tempo
Slide
Max 9 deltagere pr. kursushold
Slide
Tilfredshed eller pengene retur
previous arrow
next arrow

Vision og hvorfor HverdagsAI blev lanceret

HverdagsAI er skabt med en klar vision: AI skal være tilgængeligt og praktisk anvendeligt for medarbejdere i danske virksomheder. Det handler om at bruge teknologien hver eneste dag. For AI er fremtidens standard, og dem, der ikke hopper med på bølgen, vil på et tidspunkt blive overhalet.

 

I stedet for at dykke ned i AIs tekniske kompleksitet, ønsker vi at udstyre medarbejdere med konkrete værktøjer. Forestil dig at automatisere rutineopgaver, forbedre tekstforfatning med AI-assisteret skrivning, optimere dataanalyser, eller endda forbedre præsentationer med AI-drevne designforslag.

 

Vi mener, at AI ikke kun er for superbrugere af IT. Det er for alle. Vores kurser? De tager som udgangspunkt kun én dag. Målet er at transformere de klassiske arbejdsprocesser. Medarbejdere skal kunne udnytte teknologiens potentiale fra dag ét og spare flere timer hver eneste uge.

Billede af Jacob Lynov Mindak, der er stifter af HverdagsAI og som underviser på kurserne.

Baggrund

Jacob Lynov Mindaks arbejde med AI tog for alvor fart i november 2022, da ChatGPT blev offentligt tilgængeligt. Selvom han altid har haft en interesse for emnet og set utallige forelæsninger på YouTube, var det ChatGPT, der for alvor tændte gnisten.

 

Hans nysgerrighed og passion for teknologien drev ham til at udforske dens potentiale i arbejdslivet. Han deltog i flere AI kurser, men fandt ikke det perfekte match. Han søgte et kursus, der var 100% fokuseret på den enkelte bruger. Et kursus, der kunne gøre hverdagen mere effektiv med det samme.

 

Jacob besluttede derfor at tage sagen i egen hånd. Han bruger nu halvdelen af sin tid på at teste og forstå de nyeste AI-værktøjer. Han dykker ned i værktøjer, prompts, plugins og mere for at præsentere kun det bedste for kursisterne.

 

En dag, mens han testede et nyt værktøj, indså han, hvor meget tid og frustration han kunne spare andre ved at dele sin viden. Denne erkendelse og ønsket om at tilbyde en praktisk tilgang til AI førte til starten på HverdagsAI.

 

Jacob kan kontaktes direkte på jm@hverdagsai.dk