HverdagsAI – AI kurser og sparring

1-1 træning altid inkluderet

Fokus på effektiv indlæring​

Små kursushold

100% tilfredshedsgaranti

Slide
1-1 træning er altid inkluderet
Slide
Læring tilpasses dit tempo
Slide
Max 9 deltagere pr. kursushold
Slide
Tilfredshed eller pengene retur
previous arrow
next arrow

Vision og hvorfor HverdagsAI blev lanceret

HverdagsAI er skabt med en klar vision: AI skal være tilgængeligt og praktisk anvendeligt for medarbejdere i danske virksomheder. Det handler om at bruge teknologien hver eneste dag. For AI er fremtidens standard, og dem, der ikke hopper med på bølgen, vil på et tidspunkt blive overhalet.

 

I stedet for at dykke ned i AIs tekniske kompleksitet, ønsker vi at udstyre medarbejdere med konkrete værktøjer. Forestil dig at automatisere rutineopgaver, forbedre tekstforfatning med AI-assisteret skrivning, optimere dataanalyser, eller endda forbedre præsentationer med AI-drevne designforslag.

 

Vi mener, at AI ikke kun er for superbrugere af IT. Det er for alle. Vores kurser? De tager som udgangspunkt kun én dag. Målet er at transformere de klassiske arbejdsprocesser. Medarbejdere skal kunne udnytte teknologiens potentiale fra dag ét og spare flere timer hver eneste uge.

Billede af Jacob Lynov Mindak, der er stifter af HverdagsAI og som underviser på kurserne.

Baggrund

Jacob Lynov Mindak er stifter af HverdagsAI. Han har altid haft en stor interesse for teknologi, og specifikt AI. Antallet af hele uger og måneder, der er brugt på YouTube og fora, hvor kunstig intelligens diskuteres er svært at skyde på. Det var dog først med den offentlige lancering af ChatGPT i 2022, at det blev gjort til en 100% levevej.

 

Hans nysgerrighed og passion for teknologien drev ham til at udforske dens potentiale i arbejdslivet. Han deltog i flere AI kurser, men fandt ikke det perfekte match. Han søgte et kursus, der var 100% fokuseret på den enkelte bruger. Et kursus, der kunne gøre hverdagen mere effektiv med det samme.

 

 Jacob besluttede derfor at tage sagen i egen hånd. Halvdelen af tiden bruges på at teste og forstå de mange nye AI-værktøjer. Med det tempo udviklingen foregår i, så er det nødvendigt, at der bruges en masse tid på prompts, plugins, værktøjer. Så det der bliver præsenteret for kursisterne ikke er outdatet.

 

 En dag, mens han testede et nyt værktøj, indså han, hvor meget tid og frustration han kunne spare andre ved at dele sin viden. Denne erkendelse og ønsket om at tilbyde en praktisk tilgang til AI førte til starten på HverdagsAI.

 

Jacob kan kontaktes direkte på jm@hverdagsai.dk