HverdagsAI – AI kurser og sparring

1-1 træning altid inkluderet

Fokus på effektiv indlæring​

Små kursushold

100% tilfredshedsgaranti

Slide
1-1 træning er altid inkluderet
Slide
Læring tilpasses dit tempo
Slide
Max 9 deltagere pr. kursushold
Slide
Tilfredshed eller pengene retur
previous arrow
next arrow
Smilende kvinde i 40'erne på AI kursus.

AI kursus - Find det rette kursus for dig eller din virksomhed

Find det rette AI kursus: Vælg efter rolle og erfaring for maksimalt udbytte.

AI kurser med mærkbar effekt: Boost din effektivitet og arbejdsværdi

Ingen gætterier – AI er det eneste vi beskæftiger os med

Vælg blandt vores AI kurser, så det kurset matcher din rolle og virksomhed

Se vores anmeldelser på

Trustpilot

Anbefalet af kursister fra bl.a.

Telenor logo
Hybel logo
Movia logo - Tidligere deltager på kursus
Danske iværksættere logo
Morten Hammershøy Kølln deltager på AI kursus

Morten Hammershøy 

“Jacob versionerede problemfrit sit normale forløb til at være optimeret til et hold af ordblinde iværksættere. Efterfølgende vurderede næsten alle deltagere oplægget til 10 ud af 10 mulige”

Anders Taunø deltager på AI kursus

Anders Taunø

 

“Nærværende undervisning der er super brugbart. Anbefaler til alle der gerne vil i gang med AI.“

Billede af Allan Fastholm tidligere deltager på AI kursus.

Allan Fastholm

“Istedet for at skrive tilfældigt til ChatGPT fik jeg en struktur, der betød enormt meget for resultatet. Og de små justeringer i den efterfølgende 1-1 træning, havde jeg aldrig selv fundet frem til

SÅDAN FUNGERER DET

3 simple trin til at blive mere effektiv med AI

Enkelt og bekymringsfrit.

Step 1

Vælg det rette AI kursus

Tilmeld dig det af vores kurser, der passer til dit niveau og dine mål.

Step 2

Lær AI fra eksperter

Undervisning på kurset og 1-1 træning, så AI bliver implementeret i din hverdag.

Step 3

Arbejd mere effektivt

14% højere effetivitet er tallet, der går igen i rapporter fra MIT og Nielsen.

HER SKILLER VI OS UD

AI kurser og læring er det eneste vi beskæftiger os med

Forskellige AI kurser til forskellige situationer som du ikke får andre steder.

Spar tid

Vi har begået alle fejl, så du ikke behøver gøre det. Vi har testet +50 AI-værktøjer, så du kun får præsenteret de bedste.

Spar penge

Reducer fremtidige omkostninger ved at vælge det rette kursus fra start, der har fokus på de opgaver du sidder med.

Elimener forvirring

Vores kurser er alle inklusiv efterfølgende 1-1 undervisning. Herved sikres det, at du får implementeret AI uden forvirring.

Effektiviser arbejdsdagen

Minimum teori og maksimal praktik, så du kan effektivisere dine daglige arbejdsprocesser med AI.

Realistisk forbedringer

Oplev forbedringer i dit arbejde ved at implementere AI. Vores mål er altid at spare minimum 2-3 timer pr. uge.

Opnå konkurrencefordel

Styrk dine personlige kompetencer, så du er mere effektive end dine konkurrenter, og er klar på fremtiden.

OVERSIGT OVER VORES AI KURSER

Bliv klædt på til en fremtid med AI med det rette AI kursus

Find det perfekte kursus for dig.

AI kursus - Grundkursus

Vores fysiske grundkursus i AI er ideelt for begyndere og let øvede, der gerne vil i gang med kunstig intelligens. Skabt til hurtigt at øge din effektivitet.

ChatGPT & chatbots

Andre effektive AI tools

Plugins, prompts & integrationer

Pris: 4.325 DKK eks. mom

AI virksomhedskursus

AI virksomhedskurset tilpasses, så kurset bedst muligt gør hele organisationen eller en enkelt afdeling mere effektiv med AI.

Skræddersyet indhold

Fleksibel længde

Individuel opfølgning

Pris: Individuelt efter ønsker

AI kursus - Avanceret

I sommeren 2024 kommer vi med et nyt kusus. Dette kursus er lavet til personer, der har arbejde med AI i mindst 6 måneder.

Lav dine egne AI bots

Avanceret automation

Avancerede machine learning modeller

Pris: 6.795 DKK eks. moms

AI kursus for ledere

Designet så ledere i små og mellemstore virksomheder bliver bedre ledere med AI, samt hvordan de får medarbejderne med.

Strategisk perspektiv

Effektivisering af drift

Beslutningstagning med AI

Pris: 5.425 DKK eks. moms

6 grunde til at investere i et AI kursus

Øget effektivitet

Automatisering af rutineopgaver, forbedrer beslutningstagning og frigør tid til mere værdiskabende aktiviteter. [Kilde: McKinsey].

Konkurrencefordel

Virksomheder, der implementerer AI, vil have en fordel i forhold til deres konkurrenter. [Kilde: Accenture].

Højere ROI

Investeringer i AI-uddannelse kan føre til en højere afkast på investeringen gennem øget effektivitet og innovation. [Kilde: PwC].

Forbedret beslutningstagning

AI gør det muligt at træffe hurtigere og bedre beslutninger med en god mavefornemmelse i ens daglige arbejdsrutiner. [Kilde: Harvard Business Review].

Fremtidssikring

Med AIs hastige udvikling bliver det afgørende at have en forståelse for den “nye” teknologi for at forblive relevant på arbejdsmarkedet. [Kilde: World Economic Forum].

Innovation

AI åbner døren for nye måder at tænke og innovere på, hvilket kan føre til banebrydende løsninger i din branche. [Kilde: MIT].

En robot/hologram hånd og en menneske finger der mødes i et hologram af en hjerne. Symboliserer samarbejdet imellem AI og mennesker.

Tag del i fremtiden med et AI kursus

Kunstig intelligens (AI) udvikler sig med lynets hast og vil fundamentalt ændre de fleste brancher og jobs. Om du spørger PWC, McKinsey eller en helt tredje, så er alle enige: ”AI vil fjerne en masse rutineopgaver fra medarbejderne”.

 

Det sker dog ikke af sig selv. Som virksomhed og medarbejder er det derfor alfa og omega, at man holder sig opdateret og efteruddanner sig. AI kurser vil for mange være en årligt tilbagevende begivenhed.


De virksomheder der formår at uddanne hele organisationen i AI. Vil stå tilbage med en kæmpemæssig fordel. Om det gælder avanceret  machine learning (maskinlæring), programmering med AI eller support medarbejdere i generativ AI. Så vil det både have en indflydelse på produktiviteten, men også gøre det nemmere at bibeholde de bedste medarbejdere.

 

Kort sagt vil AI kurser være en uundværlig del af fremtiden. De, der ikke holder sig ajour med udviklingen, risikerer at sakke bagud og miste relevans. Ved løbende at tage kurser i AI placerer man derimod sig selv og sin virksomhed i pole position på et arbejdsmarked, der konstant ændrer sig.

FAQS

Har du spørgsmål om vores AI kurser?

Forhåbentlig kan du finde svar her.

Hvis ikke så ring  +45 50 210 230

AI (Kunstig intelligens) er blevet kaldt den største opfindelse siden elektriciteten. Både virksomheder og medarbejdere vil blive påvirket i ekstrem grad om de vil det eller ej.

 

De virksomheder og medarbejdere der formår at uddanne sig og udnytte de muligheder som AI bringer med sig, de vil kunne opnå en konkurrencefordel. Omvendt vil dem, der ikke kommer med på bølgen risikere at blive efterladt på perronen som Blockbuster.

Vi har forskellige AI kurser, så der er et kursus, der er egnet for alle medmindre du er professor i machine learning.

 

Så kig vores forskellige kurser igennem og vælg det, der passer dig bedst. Hvis du er nybegynder eller blot har brugt ChatGPT uden struktur, så vil  vores AI Grundkursus være det oplagte valg. 

Vores individuelle kurser varer alle en dag (7,5 time). Derudover følger der 90 minutters 1-1 træning med 7-14 dage efter kurset.

 

Vores AI kursus for virksomheder tilpasses derimod den enkelte virksomhed alt efter hvad de har af ønsker.

Du tilmelder dig vores kurser inden på den specifikke kursusside. Så hvis du vil tilmeldes AI kurset for ledere, så skal du ind på den side.

Det korte svar er, at det afhænger af hvilket kursus du vælger. Du kan se en dybere beskrivelse inden på hver enkelt kursus side.

Det der dog går igen på alle vores kurser er, at vi tager udgangspunkt i praktiske eksempler fra din hverdag. Ligesom vi på alle vores kurser i en eller anden grad underviser i ChatGPT, igen med fokus på konkrete opgaver.

Vi mener, at jo tættere vi kan komme på de opgaver deltagerne rent faktisk sidder med til hverdag, des bedre vil indlæringen være. Det samme gør sig gældende for niveauet den enkelte person har.

 

Hvis du har brugt ChatGPT men uden struktur eller du er nybegynder, så vil grundkurset være optimalt. Hvis du er leder eller direktør, så vil AI kurset for ledere give dig mere.

 

Er i flere i en virksomhed eller en afdeling, der kunne drage fordel af AI, så vil virksomhedskurset være oplagt, og har du arbejdet meget struktureret med ChatGPT og AI +3 måneder, så vil vores avanceret kursus give dig størst værdi.

Alle vores AI kurser afholdet fysisk. De individuelle kurser bliver afholdt i København, Aarhus og Odense mens virksomhedskurserne typisk afholdes hos den enkelte virksomhed (i hele landet).

 

På de åbne kurser foregår 1-1 træningen online. Typisk 5-14 dage efter “hoved” kurset.

På vores AI grundkursus kræves ingen forudsætninger. De fleste har kun skrabet overfladen når det gælder for kunstig intelligens, og leget tilfældigt med ChatGPT. Du skal selvfølgelig kunne betjene en computer, men vi sidder ikke med avancerede algoritmer, og du skal ikke vide hvad et neural netværk er.

 

På vores AI lederkursus kræves det, at du arbejder med ledelse, ellers vil de mange eksempler og opgaver ikke give mening.

 

Vores kursus for avanceret AI brug skal du have arbejdet struktureret med AI & ChatGPT i mindst 3 måneder.

Vi har stort fokus på praktik og konkrete opgaver på alle vores AI kurser. Så når vi inspirere med eksempler, skal det gerne være noget, der nemt kan “kopieres”. 

 

Vi tager udgangspunkt i de opgaver du sidder med i hverdagen, så vi kan gøre en forskel og gøre dig mere effektiv med det samme.

 

Derudover har vi små hold (max 9 deltagere). Og på vores åbne AI kurser er der 90 minutters 1-1 undervisning inkluderet. 

Vi er tydelige i vores kommunikation. Du får hvad vi lover. Derudover skal du forvente en dag med en masse læring, så du er træt når du går hjem, ligegyldigt hvilket af vores AI kurser, som du vælger.

Det vigtigste er dog praktikken. Når du går hjem, så har du fundet hvor og hvordan AI kan gøre dit arbejde nemmere, samt fået viden og AI-værktøjerne til at gøre dig mere effektiv.

Vi har stort fokus på prompt engineering på vores kurser. Da disse vil kunne bruges på tværs af de mest kendte AI værktøjer som ChatGPT, Midjourney, Firefly, Gemini, Claude mv.

 

Vores Copilot kursus har dog mere specifikt fokus på mulighederne i Copilot, selvom vi også her har stort fokus på prompt engineering.

Derudover kommer vi ind over en del forskellige værktøjer, inden for video, lyd mv. Dette er dog mest som inspiration. 

 

Hvis det specifikt er Midjourney man er interesseret i mere en at få en bredere forståelse af AI. Så er der andrer uddannelser, der er bedre en vores.