HverdagsAI – AI kurser og sparring

1-1 træning altid inkluderet

Fokus på effektiv indlæring​

Små kursushold

100% tilfredshedsgaranti

Slide
1-1 træning er altid inkluderet
Slide
Læring tilpasses dit tempo
Slide
Max 9 deltagere pr. kursushold
Slide
Tilfredshed eller pengene retur
previous arrow
next arrow
Nærbillede af øje, hvor man ser lys fra et datacenter. Skabt med Midjourney, som man lærer på HverdagsAIs AI kurser.

AI er ikke længere en fjern fremtidsvision; det er en realitet, der allerede har ændret spillets regler på arbejdsmarkedet. Spørgsmålet er om du skal bekymre dig, eller være optimistisk. Personligt oplever jeg begge følelser, men ender altid med at være mere optimistisk end bekymret.

“Det frigiver tid til det, der virkelig tæller: kreativitet, strategisk tænkning og menneskelig interaktion.”

For selvfølgelig er der ting, der kan gøre mig  nervøs, når man snakker AI. Men der er i høj grad også mange aspekter, der vil gøre ens hverdag markant nemmere. I denne artikel kigger vi nærmere på hvilken betydning AI har for arbejdsdagen, samt nogle af de følelser mange står med.

AIs rolle på arbejdsmarkedet

Automatisering: En praktisk håndsrækning, ikke en trussel

Lad os skære igennem fordommene og de dystopiske fremtidsvisioner: AI er ikke en fjende, der truer med at udslette menneskelig beskæftigelse. Det er snarere en praktisk hjælper, en digital kollega, der tager sig af de rutineopgaver, der ellers ville dræne din energi og kreativitet.

 

Det frigiver tid til det, der virkelig tæller: kreativitet, strategisk tænkning og menneskelig interaktion. Hos HverdagsAI er vi praktikere, ikke teoretikere. Vi fokuserer på, at AI kan bruges fra dag ét til at revolutionere din arbejdsdag.

AI som din personlige superkraft: tid til at omfavne fremtiden

Ifølge IBM mener hele 87% af ledere, at AI vil forstærke dine evner, ikke erstatte dem. Så lad os droppe frygten og omfavne fremtiden med åbne arme. Det er tid til at se AI som din personlige sidekick i arbejdslivet.

 

Et sidekick, der hjælper dig med at løse problemer hurtigere, tage bedre beslutninger og endda forudse udfordringer, før de eskalerer til reelle problemer.

Kvinde i 40'erne der arbejder om aftenen foran computer. Ved at blive undevist i AI kan hun blive mere effektiv. Billedet er skabt på AI kurset.

Meningsfuldt arbejde: Ikke et tomt Buzzword

Meningsfuldt arbejde: Din daglige dosis af formål og betydning

Meningsfuldt arbejde er ikke en tom kliché eller et slidt buzzword. Det er det, der motiverer dig i dit daglige arbejde, det der giver dig en følelse af at bidrage med noget vigtigt, hvad enten det er at assistere en kollega eller knække en svær kode. Hos HverdagsAI fokuserer vi på at udstyre dig med konkrete værktøjer, der kan berige din arbejdsdag.

Hør efter ledere! Det er tid til at ændre kurs

Budskabet er tydligt i IBMs undersøgelse: medarbejdere vil have mere end bare fleksibilitet og en god løn. De vil have arbejde, der tæller, der gør en forskel. Så ledere, det er tid til at lytte bedre efter. Og det er sjældent folk føler de gør en forskel, hvis de sidder og udfører rutine opgaver i et excel-ark.

 

At frigøre tid ved at effektivisere arbejdet med AI og dermed undgå flere rutineopgaver, vil automatisk hæve følelsen af at gøre en forskel. Opgaven for lederne i de danske virksomheder er at give deres ansatte de rigtige værktøjer.

Sådan gør AI dit arbejde mere meningsfuldt: Tag kontrollen og skab din egen fremtid

Du er ikke blot en passiv deltager; du har en stemme i, hvordan AI bliver en del af din arbejdsdag. Hvis din leder ikke har en plan for hvordan du kan bruge AI, så er det din opgave at råbe højt. Oftest er det jo ikke af ond vilje, men simpelthen grundet travlhed. Ved at være proaktiv om implementering af AI, kan du sikre du sikre mere tid til de ”sjovere” opgaver.

Konklusion: Omfavne ændringerne og skab din egen fremtid

AI er ikke uhyret under sengen eller en trussel mod menneskeheden. Det er din billet til en arbejdsdag, der er lang mere meningsfuld. Så lad os droppe frygten og omfavne mulighederne. Det er ikke bare fremtiden; det er din fremtid. Og hvem vil ikke være en del af en fremtid, hvor arbejdet bliver mere interessant og rutineopgaverne bliver færre.