HverdagsAI – AI kurser og sparring

1-1 træning altid inkluderet

Fokus på effektiv indlæring​

Små kursushold

100% tilfredshedsgaranti

Slide
1-1 træning er altid inkluderet
Slide
Læring tilpasses dit tempo
Slide
Max 9 deltagere pr. kursushold
Slide
Tilfredshed eller pengene retur
previous arrow
next arrow
Kvinde sidder ved bord med VR headset. Sådan kan en dag se ud i fremtiden, efterhånden som AI udvikler sig.

Én dag med AI: Sådan kan en dag se ud i fremtiden

Forestil dig at vågne op til en dag, der allerede er skræddersyet til dig. Dit vækkeur har kalkuleret det perfekte tidspunkt for dig at stå op, og din indbakke er allerede sorteret. Nej, det er ikke science fiction; det er en dag hvor du får støtte fra AI på arbejdspladsen og i fritiden.

“Dem der bedst kan udnytte de nye muligheder, er dem der i sidste ende vil stå tilbage som vinderne.”

Vi forsøger i denne artikel at male et billede af hvordan en dag kan se ud om få år, hvor AI er med på sidelinjen, som det mest naturlige i verden.

Morgenen – Fra vækkeur til indbakke

AI-drevet vækkeur for en bedre start

Glem det klassiske vækkeur på telefonen, der river dig ud af drømmeland. Med hjælp fra ringen på din finger, og AI ved din side kan du vågne op, når din krop er mest klar til at tackle dagen. Ingen ”tilfældig” opvågning i den dybe søvn, der gør du ikke fungerer de første 3-4 timer.

Din personlige AI-assistent sorterer indbakken

Inden du har nået at tænke på kaffe, har din AI-assistent allerede taget hånd om din indbakke. Vigtige mails er fremhævet, spam er arkiveret, og dagens møder er allerede i din kalender. Det er som at have en sekretær, der aldrig sover.

Formiddagen – Møder og beslutningstagning

AI i mødeplanlægning

Møder kan være en tidsrøver, men med AI bliver det en leg at koordinere. Forestil dig en digital assistent, der kender alles kalendere og foreslår det mest optimale tidspunkt for mødet. Det er som at have en assistent, der aldrig tager fejl.

Man kigger på hologram af forskellige data, der forestilles at være skabt af AI.

Data-drevne beslutninger med AI

Når det kommer til beslutningstagning, kan mavefornemmelser og gætterier føre dig på afveje. I sidste ende er du beslutningstageren, men AI vil kunne hjælpe, så du kan gøre det på baggrund af data.

Eftermiddagen – Kreativitet og innovation

AI som kreativ partner

Eftermiddagen er ofte tidspunktet, hvor kreativiteten får frit spil. Men hvad nu hvis du kunne booste din kreativitet med en AI-assistent? Forestil dig en skriveproces, hvor AI kommer med forslag til formuleringer eller endda skaber grafiske elementer. Det er som at have en kreativ makker, der aldrig løber tør for ideer.

Innovation med AIs hjælp

Innovation kan hurtigt blive en floskel. Ikke desto mindre, er det innovation der skubber os fremad. Om det er dæk der bremser 5% bedre, en kombination af eksisterende produkter hvor 1+1 pludselig giver 3. Med AI vil der være mindre risiko for at overse mulighederne, ligesom du kan få præsenteret løsninger på baggrund af mønstre, vi som mennesker har svært ved at se. Her koster det bare ikke en ekstra fuldtidslønnet forretningsstrateg.

“Det er som at have en hel afdeling af specialister, der arbejder for dig, uden at du behøver at løfte en finger.”

Aften – Afrunding og forberedelse til næste dag

AI i arbejdsrapportering

Når dagen går på hæld, kan der nemt gøres status. I stedet for at drukne i Excel-ark, kan AI generere en fuldstændig rapport for dig. Det er som at have en personlig assistent, der kan tilpasse din arbejdsdag bedre end du selv har evnerne til.

AIs rolle i work-life balance

Arbejde er vigtigt, men det er fritiden også. Med AI kan du automatisere de trivielle opgaver, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget. Og med AI i psykologien, vil man hurtigere kunne opdage symptomer på stress før det udvikler sig. Altså endnu en personlighjælper, der ikke skal have mad eller kun kan imellem 15.00 og 16.00.

Konklusion og fremtidsudsigter

En arbejdsdag med AI er ikke en fjern drøm; det er en realitet, der venter lige rundt om hjørnet. Fra morgen til aften kan AI være din usynlige medarbejder, der gør alt fra at optimere din tid til at booste din kreativitet. Det er som at have en hel afdeling af specialister, der arbejder for dig, uden at du behøver at løfte en finger.

 

Denne dag er selvfølgelig en smule karikeret, men den giver et indtryk af hvilken retning vi bevæger os i. Og vi er kun lige begyndt. Med den hastighed udviklingen foregår inden for AI og machine learning er det kun et spørgsmål om tid, før vi ser endnu mere avancerede anvendelser.

 

Så med denne artiklel vil vi gerne sige: ”Hvis du ikke allerede har taget AI til dig, er det på høje tid at komme i gang”. Dem der bedst kan udnytte de nye muligheder, er dem der i sidste ende vil stå tilbage som vinderne.

 

Og når det gælder læring, så sørg for at tænke fremtid. Læring er ikke bare læring. Læs hvordan læring er gået fra ren teori, til idag at være praktisk orienteret her.

Referencer