HverdagsAI – AI kurser og sparring

1-1 træning altid inkluderet

Fokus på effektiv indlæring​

Små kursushold

100% tilfredshedsgaranti

Slide
1-1 træning er altid inkluderet
Slide
Læring tilpasses dit tempo
Slide
Max 9 deltagere pr. kursushold
Slide
Tilfredshed eller pengene retur
previous arrow
next arrow

Få overblik over mulighederne. Så kan du nemt vælge den leverandør der matcher dine behov

Udbydere af AI kurser

Læs mere om de forskellige udbydere af AI kurser i Danmark.

Der findes efterhånden mange udbydere af AI kurser i Danmark. Nogle har fokus på praktik, nogle på teori andre er meget tekniske. Derfor har vi lavet en liste, hvor vi kort beskriver de forskellige leverandører, når man skal finde et AI kursus. Herved risikerer vi selvfølgelig at blive valgt fra. Men vi tror på den service vi leverer, ligesom der er tilfælde hvor vi ikke er det rette valg. Dette er f.eks. tilfældet, når det gælder tekniske og teoretiske kurser hvor målgruppen er dataloger, der vil videreudvikle sig.

 

Men tag ikke vores ord for gode varer. Besøg vores Trustpilotside hvor vores gennemsnit pt. er 4,9.

Se vores anmeldelser på

Trustpilot

HverdagsAI

HverdagsAI er ikke en kursusvirksomhed, der tilfældigvis udbyder kurser i AI. Fokuset er på hvordan du benytter AI i din hverdag. Om du arbejder med ledelse, marketing eller noget tredje. De forskellige AI kurser er udviklet med dette in mente. Hvorfor kurserne ofte har mange praktiske eksempler på, hvordan kunstig intelligens kan bruges i det daglige arbejde. Herved bliver det nemmere at ”kopiere” de ting der kan bruges i ens eget arbejde.

 

HverdagsAI tilbyder forskellige typer af AI kurser, alt efter ønsker og erfaring. Der findes AI kurser for begyndere og øvede, samt tilpassede AI kurser til virksomheder og ledere. Oftest er der stort fokus på prompt engineering og ChatGPT, men kurserne kan også justeres til alt efter ønsker.

 

Læs mere om HverdagsAIs forskellige AI kurser 

Skærmbillede af HverdagsAIs hjemmeside med AI kurser
Skærmbillede af Teknologisk Instituts hjemmesside med AI kurser

Teknologisk Insitut

Teknologisk Institut er en af de største spillere inden for forskning og kurser i Danmark. Instituttet tilbyder en bred vifte af AI- og Machine Learning kurser. Hovedmålgruppen er typisk fagfolk. Der gerne vil videre uddanne sig i deres brug af efterhånden som de forskellige teknologier udvikler sig. Deres undervisere har generelt et højt teoretisk niveau. Udover praktisk AI tilbyder de også kurser i avanceret machine learning, data science, Python mv. Udover kurser i AI tilbyder de også en bred vifte af andre kurser fra ledelse og HR til energi og byggeri.

 

Læs mere om Teknologisk Instituts forskellige AI kurser

IDA

IDA er en fagforening for ingeniører, cand.scient’er og it-professionelle. De har over 158.000 medlemmer. De tilbyder forskellige typer af af AI kurser, der oftest fokuserer fokuserer på de brancher, de dækker. Det gælder bl.a. ”AI in Pharma”, ”Kunstig intelligens i projekter” sam strategi og etik. IDA’s kurser er designet til at styrke medlemmers kompetencer. Derfor er det også billigere at deltage på deres kurser som medlem. Så som ikke medlem skal du betale ekstra.

 

Læs mere om IDA’s AI-kurser her

Skærmbillede af IDAs hjemmesside med AI kurser
Skærmbillede af Softworlds hjemmesside med AI kurser

Softworld

Softworlds har fokus på den kreative og grafiske branche. Deres AI kurser fokuserer på kunstig intelligens inden for forskellige kreative discipliner. Der findes kurser på forskelligt niveau. Så om man er begynder eller erfaren, så skulle der være en mulighed. Nogle af de områder de berører er AI videoproduktion, AI grafisk design, Webuilding og AI, AI billedredigering mv. Så Softworlds kurser er ikke for alle, men arbejder du med grafik, er det værd at kigge nærmere på deres kurser.

 

Læs mere om Softworlds AI kurser her

SuperUsers

SuperUsers dækker bredt i deres kurser inden for IT. Om det gælder cloud, cybersikkerhed, data, programmering, server/desktop og netværk. De har mange år på bagen og tilbyder også konsulentydelser. Deres AI kurser afholdes i Hillerød og Aarhus. De er især stærke i meget tekniske discipliner som Python & Machine learning, Artificial Intelligence Programmering mv.

 

Læs mere om SuperUsers AI kurser her

Skærmbillede af SuperUsers hjemmesside med AI kurser
Skærmbillede af Copmpass Lean Academys hjemmesside med AI kurser

Compass Lean Academy

Compass Lean Academys tilbyder en længere række af forskellige AI kurser. Herunder nogle af de mest populære teknologier som ChatGPT, Microsoft Office 365 Copilot og Midjourney. Målgruppen for kurserne er forretningsbrugere uden en IT-baggrund. Det vil sige at det typisk er ledere og andre beslutningstagere. Kurserne afholdes i Aarhus og København.

 

Læs mere om Compass Lean Academy AI kurser her